ДЕНОНОЩНО 0887 99 12 39

ЗА НАС

Експресни ВиК услуги от висококвалифицирани водопроводчици за София. Поддържаме в постоянна готовност екипи за професионални ВиК услуги по всяко време на денонощието.

Нашите специалисти

Te са оборудвани са с необходимата модерна техника, бързо и качествено ще ремонтират дефектните тръби и кранове и ще спрат течовете.

Защо да изберете нас

Ние знаем какви неприятности носят неизправния водопровод , за това работим прецизно, отговорно и с качествени материали на разумни цени.

Сертификати

Екипите ни са отлично подготвени. Извършват различните ВиК услуги, свързани с ВиК монтажи с висока прецизност, опит и умения.

Нашите инструменти

Разполагаме с пълна инструментална екипировка и специализирано оборудване. Владеене на всички тънкости за безпроблемна работа.

Основна дейност

Основните водопроводни услуги, които извършваме, включват подмяна на части от ВиК мрежата, отстраняване на течове, ремонт на запушени тръби, тоалетни чинии и сифони, подмяна на спукани тръби, монтаж и демонтаж на водни помпи, инсталиране, ремонт и преместване на тоалетни чинии, всякакви поправки на кранове.

Предстоят ви ВиК монтажи на нова ВиК система? Или се налагат промени във водопровода и канализацията? Ние сме особено добри в това.

Колкото по-добре са извършени нужните ВиК монтажи, толкова по-рядко ще ви трябва водопроводчик. Потърсете ни, когато имате нужда от монтаж на бойлери, душ кабини, перални и миялни машини, мивки, тоалетни чинии, казанчета и др.